Skinboosteri

Skinboosteri se koriste za poboljšanje izgleda kože, hidrataciju i poticanje procesa obnove kolagena. 

Profhilo je inovativni tretman koji se sastoji od visoko koncentrirane hijaluronske kiseline koja se ubrizgava u određene točke na koži kako bi potaknula prirodnu proizvodnju kolagena i elastina. Profhilo se ne fokusira samo na hidrataciju, već i na poticanje unutarnjeg procesa obnove kože.Profhilo je često nazivan “bioremodelirajućim” tretmanom jer ne samo da hidratizira, već i djeluje na strukturu kože, čineći je čvršćom i glađom. Tretman se obično sastoji od dvije sesije s razmakom od četiri tjedna, a rezultati postaju vidljivi tijekom vremena kako se poboljšava proizvodnja kolagena i elastina.

Profhilo tretman je namijenjen osobama koje žele poboljšati izgled kože i postići prirodni, svježi izgled. 

  1. Gubitak elastičnosti i tonusa kože: Osobe koje primjećuju da im koža gubi čvrstoću, elastičnost i tonus.

  2. Smanjenje volumena kože: Profhilo se također može koristiti kako bi se poboljšao volumen i punoća kože, posebno na područjima gdje je koža izgubila punoću zbog starenja.

  3. Suha i dehidrirana koža: Profhilo tretman pruža duboku hidrataciju koja može koristiti osobama s izrazito suhom i dehidriranom kožom.

  4. Finije bore i linije: Osobe koje žele smanjiti vidljivost finijih bora i linija.

  5. Želja za prirodnim rezultatima: Profhilo je često popularan među osobama koje žele postići prirodan izgled, bez izraženih promjena. Tretman ima tendenciju poboljšavanja prirodnog izgleda kože umjesto da ga dramatično mijenja.

  6. Različiti tipovi kože: Profhilo je prilagodljiv i može se koristiti na različitim tipovima kože i tonovima kože.

  7. Bez ozbiljnih kontraindikacija: Osobe koje nemaju ozbiljne kontraindikacije za tretman.